Handelsdrukwerk

Mailings

Direct mail drukken en versturen

Wilt u al uw relaties tegelijkertijd een brief sturen? Een kaart? Een adreswijziging of een nieuwsbrief? Dan kan het handig en voordelig zijn gebruik te maken van onze mailing service.

 

Een mailing versturen begint bij het ontwerp. Dat kunt u zelf aanleveren, maar kunnen wij ook voor u doen. Daarna zorgen we ervoor dat het ontwerp mooi gedrukt wordt. U levert intussen uw adressenlijst bij ons aan. Wij drukken de adressen indien gewenst al direct op het papier en/of de envelop of voegen deze later toe aan het drukwerk. Na dit proces gaan we over tot het verzendklaar maken en daadwerkelijk versturen van de mailing. Wij nemen u dus het hele proces uit handen. Hiermee kunt u veel tijd besparen!

Couverteren

Het vouwen, inpakken en adresseren van een mailing of van de (dagelijkse) post wordt aangeduid als couverteren. Meestal worden de items gecouverteerd in een envelop. Deze envelop moet geschikt zijn voor vul- en sluitmachines en mag geen envelop zijn met een striplock-sluiting. Een gegomde klep, die zich doorgaans aan de lange zijde bevindt, heeft de voorkeur.

Laat u adviseren door onze specialisten of kom eens langs. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven