Familiedrukwerk

Geboortekaarten

Voor elk kindje een uniek kaartje

U kunt ontzettend veel kanten op met een geboortekaartje. Onze collectie is zeer ruim en divers. Hip, modern, oud-hollands, kleurrijk; de keuze is oneindig.

Kom langs en laat u overtuigen van de mogelijkheden.

Zit u een beetje krap in tijd? Dan mag u onze collectieboeken ook vrijblijvend een paar dagen mee naar huis nemen om in alle rust een keuze te maken.

Razend Snelle Levering

Nadat u een keuze heeft gemaakt, maken wij een (digitale) proefdruk, zodat u vooraf het resultaat kunt bekijken of controleren. Is de dag aangebroken dat uw dochter of zoon geboren is? Als u dit aan ons doorgeeft voor 12.00 uur, kunt u in de meeste gevallen diezelfde middag ophalen.

Combineer kleurrijke enveloppen met een vrolijke sluitzegel

Met een leuke sluitzegel op het envelopje van uw geboortekaartje geeft het net dat tikkeltje extra.

Wij hebben verschillende sluitzegels er zit vast wel iets voor u bij. Wilt u echt iets speciaals dan is het ook mogelijk om gepersonaliseerde sluitzegels te laten maken.

Ook gepersonaliseerd

Naast de standaard sluitzegels is het bij ons ook mogelijk om sluitzegels op maat te laten maken. Dit kan met bijvoorbeeld uw initialen, of iets anders persoonlijks. Voor deze gepersonaliseerde zegels hanteren wij een standaardprijs, ongeacht het ontwerp.

Uitgebreid assortiment geboortekaarten

Om alvast een idee op te doen, kunt u op onderstaande sites kijke

Laat u adviseren door onze specialisten of kom eens langs.
Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar top