Voor de mooiste dag van je leven de passende kaart

Onze collectie trouwkaarten is zeer uitgebreid: chique, klassiek, kleurrijk of een grappige kaart. Voor ieder bruispaar bestaat er de perfecte kaart. Wij denken uiteraard met u mee, om zo de perfecte kaart te krijgen in de stijl van uw bruiloft. Of u de uitnodigingen al een jaar van tevoren bestelt, of een maand vooraf; wij kunnen uw kaarten altijd snel en voordelig leveren. Uiteraard kunnen wij vooraf een kostenplaatje schetsen, zodat u achteraf niet voor onverwachte hoge kosten komt.

Kom bij ons langs om nu uw kaart uit te kiezen. Zit u een beetje krap in tijd? Dan mag u onze collectieboeken ook vrijblijvend een paar dagen mee naar huis nemen om in alle rust een keuze te maken.

Eigen ontwerp

Heeft u een bepaald idee voor uw trouwkaart, en u vind dit niet terug in een van onze collecties? Een mooie foto of tekening of iets geheel anders? Alles kan! U maakt op deze manier uw trouwkaart nóg persoonlijker.
Kom langs en dan praten we over de mogelijkheden. Parkeren is GRATIS en u kunt uiteraard voor de deur, of anders kunt u in de directe omgeving uw auto kwijt.

Geef je huwelijksaankondiging extra stijl met een sluitzegel

Laat de aankondiging van je huwelijk nog meer opvallen met dat ene detail dat bij je familie en vrienden meteen in het oog zal springen. Wij hebben een groot assortiment aan sluitzegels. Onze sluitzegels worden per 10 verkocht, en we hanteren altijd een standaardprijs.

Gepersonaliseerd

Naast de standaard sluitzegels is het bij ons ook mogelijk om sluitzegels op maat te laten maken. Dit kan met bijvoorbeeld uw initialen, of iets anders persoonlijks. Voor deze gepersonaliseerde zegels hanteren wij een standaardprijs, ongeacht het ontwerp.

Ons laatste nieuws

We hebben sinds kort een samenwerking met een professionele fotografe, die uw trouwkaart nog persoonlijker kan maken. Heeft u trouwplannen? Neem contact met ons op of kom even langs voor meer informatie.

Mooi aandenken

Mocht u onverhoopt, toch nog uitnodigingen overhouden? Niet erg, dit komt ook na zorgvuldig plannen wel eens voor. Daarnaast is het helemaal niet erg om wat over te houden! Lijst zo’n extra uitnodiging in en hang deze op een mooie plek. In de hal, of slaapkamer bijvoorbeeld. Op deze manier heeft u altijd een mooi aandenken aan uw bruiloft.

Uitgebreid assortiment trouwkaarten

Om alvast een idee op te doen, kunt u op onderstaande sites kijken

Belarto
Buromac
Family Cards
Regalb
Palmpapier