Voor elk kindje een uniek kaartje

U kunt ontzettend veel kanten op met een geboortekaartje. Onze collectie is zeer ruim en divers. Hip, modern, oud-hollands, kleurrijk; de keuze is oneindig. Kom langs en laat u overtuigen van de mogelijkheden. Parkeren is GRATIS en u kunt uiteraard voor de deur, of anders in de directe omgeving uw auto kwijt.
Zit u een beetje krap in tijd? Dan mag u onze collectieboeken ook vrijblijvend een paar dagen mee naar huis nemen om in alle rust een keuze te maken.

Snelle levering

Nadat u een keuze heeft gemaakt, maken wij een (digitale) proefdruk, zodat u vooraf het resultaat kunt bekijken of controleren. Is de dag aangebroken dat uw dochter of zoon geboren is? Als u dit aan ons doorgeeft voor 12.00 uur, kunt u in de meeste gevallen diezelfde middag ophalen.

Combineer kleurrijke enveloppen met een vrolijke sluitzegel

Met een leuke sluitzegel op het envelopje van uw geboortekaartje geeft het net dat tikkeltje extra. We hebben een groot assortiment sluitzegels, zoals bijvoorbeeld schattige babyvoetjes, een babydiertje. Onze sluitzegels worden per 10 verkocht, en we hanteren altijd een standaardprijs. Gecombineerd met een gekleurde envelop is uw mooie nieuws een feest om te ontvangen.

Gepersonaliseerd

Naast de standaard sluitzegels is het bij ons ook mogelijk om sluitzegels op maat te laten maken. Dit kan met bijvoorbeeld de geboortedatum, of iets anders persoonlijks. Voor deze gepersonaliseerde zegels hanteren wij een standaardprijs, ongeacht het ontwerp.

Uitgebreid assortiment geboortekaartjes

Om alvast een idee op te doen, kunt u op onderstaande sites kijken

Alacartekaartjes
Belarto
Buromac
Family Cards
Regalb
BabyFactory by Kunst Adelt
Mippets
Palmpapier

Eigen ontwerp

Heeft u een bepaald idee voor uw geboorte kaartje, en u vind dit niet terug in een van onze collecties? Een mooie foto of tekening of iets geheel anders? Alles kan! U maakt op deze manier uw geboortekaartje nóg persoonlijker.

Ons laatste nieuws

We hebben sinds kort een samenwerking met een professionele fotografe, die uw geboortekaartje nog persoonlijker kan maken. Verwacht u een kindje? Neem contact met ons op of kom even langs voor meer informatie.