Kleine hoeveelheden goedkoper en sneller geleverd

Digitaal drukwerk is ideaal als uw dé professionele uitstraling wilt van conventioneel drukwerk, maar u niet verplicht een minimum aantal wilt bestellen. Doordat wij kleine hoeveelheden zonder zichtbaar kwaliteitsverlies kunnen leveren, heeft u snel uw product in handen. Daarnaast kunnen wij snel naleveren met onverwachte tekorten, daar een conventionele drukpers langere insteltijden heeft.

Onlangs hebben wij een nieuwe digitale drukpers aangeschaft welke perfect in onze workflow past. Deze innovatieve Xerox is gekoppeld aan de PC, zodat we elk ontwerp (mits het de kwaliteit het toelaat) haarscherp in zowel full colour als in PMS kleuren kunnen afdrukken.

Wat wij onder andere verzorgen:

• copyservice zwart/wit en full colour, 1- en 2-zijdig
• posters zwart/wit en full colour, indoor en outdoor
• mailings inclusief verzendklaar maken
• inbinden (d.m.v. Wire-O binding) van boekjes, jaarverslagen, studieverslagen
• lamineren (plastificeren) voor bijvoorbeeld tegoedkaarten, toegangspassen, menukaarten
• geniete brochures

Snelle levering

Gaan de zaken beter dan verwacht? U zult dan ongetwijfeld een keer tegen een leeg doosje visitekaartjes, of een lege doos briefpapier aanlopen. Wij drukken snel nieuwe visitekaartjes, briefpapier, etc. Wat u ook nodig heeft, wij zorgen ervoor dat de zaken nooit stilliggen.

Wij helpen u als starter ook!

Bent u startende ondernemer of heeft u plannen om een bedrijf te starten? Ook voor u hebben wij een oplossing. Wij kunnen samen met u een huisstijl op maat vervaardigen. Uiteraard is het mogelijk om op kleinere oplagen te leveren. Mochten uw bedrijfsgegevens wijzigen (dit komt zeker bij starters wel eens voor), dan zit u niet met honderden nutteloze visitekaartjes of briefpapier.